109,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Компактно решение за щадящо зареждане

Стандартното зарядно устройство за акумулаторни батерии STIHL AL 101 е съвместимо с всички акумулаторни батерии на системата АК STIHL и на системата АР STIHL. Зарядното устройство за акумулаторни батерии тежи само 0,7 кг и работи с номинално напрежение от 220-240 V. Продължителността на зареждане варира според акумулаторната батерия.

Със стандартното зарядно устройство AL 101 зареждате щадящо акумулаторните батерии STIHL. След ниво на зареждане от около 80%, зарядното устройство автоматично продължава да зарежда с много нисък и лек заряден ток. Пасивното охлаждане на батерията предпазва акумулаторната батерия по време на процеса на зареждане допълнително. Посредством светодиодния LED индикатор за нивото на зареждане можете с един поглед да прецените доколко е напреднал процесът на зареждане. Зарядното устройство за акумулаторни батерии STIHL AL 101 с практичното навиване на кабела може също да се закрепи на стената.

В нашия раздел със съвети на STIHL за зареждане на литиево-йонни батерии ще научите повече за стандартите за безопасност за нашите акумулаторни батерии.

AL 101

Технически характеристики

Тегло0,7 кг
Номинално напрежение220-240 V
Номинален ток0,7 A
Продължителност на зареждане на AK 1095 мин 1)
Продължителност на зареждане на AK 20180 мин 1)

Сервизно обслужване и съвети