Директен избор на продукт: Режещи инструменти

Глава за косене PolyCut 48-2

Универсален режещ инструмент за моторни коси STIHL

Информация

За намаляване на шума и значително повишаване на енергийната ефективност при косене на гъста трева с моторна коса, главата за косене PolyCut 48‑2 е оборудвана с 2 здрави пластмасови ножа вместо с корда. Така с едно зареждане на акумулаторната батерия можете да работите значително по-дълго време с акумулаторната си коса. При бензиновите моторни коси употребата на пластмасови ножове сравнена с косене с корда си проличава в по-малък разход на гориво. В окомплектовката на главата допълнително са включени и 6 резервни пластмасови ножа. Опционално можете да оборудвате STIHL PolyCut 48‑2 и с корда с диаметър 2,4 мм или 2,7 мм, което е подходящо особено при работа покрай бордюри или други препятствия.
Пластмасовите ножове на STIHL могат да бъдат сменени удобно. След като блокирате вала с помощта на доставяния с моторната Ви коса блокиращ лост, можете да развиете главата за косене и да смените ножовете на моторната коса. За намаляване на износването и увеличаване на височината на косене STIHL PolyCut 48‑2 е оборудвана серийно с предпазна пластина.
Главата за косене STIHL PolyCut 48‑2 може да се използва със следните модели моторни коси и храсторези STIHL:
  • STIHL FS 311
  • STIHL FS 360
Освен това можете да я използвате и с вече отпадналите от асортимента модели STIHL FS 160, STIHL FS 220, STIHL FS 300 и STIHL FS 350.
Указание: Главите за косене могат да бъдат използвани само със специален предпазител за косене или универсален предпазител на STIHL за глави за косене и метални режещи инструменти .

82,45 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Документация

Инструкции за употреба

Езици Дата Линк
manual icon International 14.10.2022 г.