32,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Многостранна глава за косене за довършителни дейности и косене в двора и градината

Частните потребители оценяват главата за косене STIHL PolyCut 6-2 като ефективен универсален режещ инструмент за оформяне и обработка на площи около домовете. Главата за косене е специално проектирана за използване с леки акумулаторни и бензинови моторни коси STIHL.

PolyCut 6-2 има два подвижни пластмасови ножа. В сравнение с главите за косене с три подвижни ножа, разходът на енергия при косене се намалява, което води до удължено времетраене на работата, когато се използва заедно с акумулаторни моторни коси. Леко повишената височина на косене намалява нежелания контакт на ножовете със земята и по този начин прекомерното им износване. Благодарение на големия кръг за косене от 330 мм на STIHL PolyCut 6-2, можете да косите тревата или да подрязвате краищата на тревната площ бързо и ефективно.

Пластмасовите ножове могат да бъдат сменени лесно и без инструменти. Можете да използвате STIHL PolyCut 6-2 и с парчета от корда за косене с диаметър 2,0 мм и 2,4 мм, например за подрязване и почистване по краищата на тревните площи или в ъглите.

STIHL PolyCut 6-2 е подходяща като режещ инструмент за следните бензинови моторни коси от STIHL:

  • FS 38
  • FS 40
  • FS 50

Можете да използвате PolyCut 6-2 и с бензиновата моторна коса STIHL FS 45 (вече не се предлага).

Главата за косене STIHL PolyCut 6-2 е подходяща за следните акумулаторни моторни коси STIHL:

  • FSA 60 R
  • FSA 86 R

Главата за косене PolyCut 6-2 е съвместима и с КомбиИнструмента коса с извита тръба FSB-KM.

Указание: Главите за косене могат да се използват само със специален предпазител за нож или с универсален предпазител STIHL за глави за косене и метални инструменти.

PolyCut 6-2

Сервизно обслужване и съвети