Директен избор на продукт: Сервизни комплекти

Сервизен комплект 26

За различни бензинови уреди: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

Информация

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова кастрачка, КомбиСистема и моторна коса STIHL, можете с помощта на сервизния комплект 26 да извършвате сами периодична поддръжка на моторния си уред. Дейности по редовната стандартна поддръжка, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, по принцип се извършват бързо и допринасят за удължаване срока на експлоатация на двигателя. Така можете винаги да работите с уреда си STIHL надеждно и с оптимална мощност.

Със сервизния комплект 26 на STIHL за FC 56, FC 70, FS 40, FS 50, FS 56, FS 70, HT 56 и KM 56 получавате следните компоненти за извършване на стандартна поддръжка:

  • въздушен филтър от кече
  • запалителна свещ
  • горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на уреда Ви STIHL се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината си лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва мотора и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва, редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателя и за в бъдеще.

За смяната на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с моторния си уред STIHL. В самата опаковка на сервизния комплект е интегрирана картонена кука, с която можете да извадите филтъра от резервоара за гориво при подмяната му с нов. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

17,82 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.