26,20 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За различни бензинови уреди: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

За да се подпомогне издръжливостта на Вашите бензинови уреди за пробиване, -храсторези, -кастрачки и -КомбиДвигатели, с помощта на сервизния комплект 31 можете да извършвате сами лесна техническа поддръжка по Вашия уред с двигател. Редовните стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтри, както и на запалителната свещ, обикновено се извършват бързо и допринасят за удължаване експлоатационния живот на двигателя. Така можете винаги да работите с вашия уред STIHL надеждно и с оптимална мощност.

В сервизния комплект 31 на STIHL за BT 131, FB 131, FR 131, FS 131, FS 311, HT 130, HT 131, HT 132, HT 133 и KM 131 получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от хартия
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Голямата продължителност на използване на въздушните филтри STIHL дава възможност за продължителна експлоатация на Вашите уреди. Освен това благодарение на покритието на повърхностите на хартиените филтри STIHL те са защитени от напръскване. Чистите филтри увеличават мощността на двигателя, намаляват разхода на гориво и улесняват стартирането на уреда. Така двигателят на Вашата машина се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прах. Мощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате Вашия уред с двигател лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва двигателя и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателяи за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с Вашия уред с двигател на STIHL. В опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Service Kit 31

Сервизно обслужване и съвети