17,82 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За различни бензинови уреди: съхранена надеждност благодарение на проактивна и редовна поддръжка

За да се подпомогне издръжливостта на Вашата бензинова кастрачка STIHL, комбисистеми и моторни коси, с помощта на сервизния комплект 26 можете да извършвате сами лесна техническа поддръжка по Вашия уред с двигател. Редовните стандартни поддръжки, като смяната на въздушния и горивния филтър, както и на запалителната свещ, обикновено се извършват бързо и допринасят за удължаване експлоатационния живот на двигателя. Така можете винаги да работите с вашия уред STIHL надеждно и с оптимална мощност.

В сервизния комплект 26 на STIHL за FC 56, FC 70, FS 40, FS 50, FS 56, FS 70, HT 56 и KM 56 получавате следните компоненти за стандартна поддръжка:

  • Въздушен филтър от кече
  • Запалителна свещ
  • Горивен филтър

Филтърът от кече на STIHL предлага добро качество на филтриране при различни условия на използване. Големите частици мръсотия се улавят още на повърхността на филтъра, докато фините се задържат във вътрешността му. Така двигателят на Вашия уред STIHL се предпазва надеждно от навлизане на абразивен прахМощността се запазва без промяна, разходът остава нисък и можете да стартирате машината лесно, както обикновено. Горивният филтър се грижи за това в двигателя да не попаднат чужди частици заедно с горивото. Редовната му подмяна предпазва двигателя и подпомага удължаването на експлоатационния му живот. За поддържане на мощността освен това се препоръчва редовна подмяна на запалителната свещ – за чисто изгаряне в двигателяи за в бъдеще.

За поддръжката на въздушния филтър и запалителната свещ най-добре използвайте практичния комбиниран ключ, който вече сте получили с Вашия уред с двигател на STIHL. В опаковката на сервизния комплект е интегрирана картонена кука. С нея можете да извадите горивния филтър и да го смените. Не се нуждаете от допълнителен инструмент.

Service Kit 26

Сервизно обслужване и съвети