Директен избор на продукт: Грес и почистващи препарати

Care & Clean Kit MS Plus

Изгоден пакет за ефективно почистване и поддръжка на моторния Ви трион и на HD2 въздушен филтър

Информация

Подходящият избор за основно почистванe и поддръжка на Вашия верижен трион STIHL е комплектът STIHL Care & Clean Kit MS Plus. Чрез редовна поддръжка на корпуса, водещата шина, капака на водещото колело, ребрата на цилиндъра и въздушния филтър подпомагате дългия експлоатационен живот и производителността на моторния си трион. В изгодния пакет STIHL Care & Clean Kit MS Plus са събрани в практичен комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

Изгодният пакет STIHL Care & Clean Kit MS Plus съдържа всички нужни компоненти за почистване и поддръжка:

 • 500 мл STIHL VarioClean Eco
 • четка с метална част за почистване на канала на шината
 • микрофибърна торбичка за пране респ. ръкавица за HD2 въздушния филтър и почистване на повърхности
 • Най-напред можете да отстраните големи замърсявания от канала на шината, отвора за масло или ребрата на цилиндъра на моторния си трион STIHL, като ги изчегъртате с металната част на дръжката на четката и отстраните парчетата мръсотия с четката. След това напръскайте всички части със специално разработения, щадящ универсален почистващ препарат STIHL VarioClean Eco, чиито 92 % от съставките са от естествен произход. Той е сертифициран от Ecocert като екологичен почистващ препарат. С него бързо, ефективно и щадящо могат да бъдат почиствани всички повърхности от пластмаса и метал, например желязо или алуминий, както и гумирани или лакирани повърхности. При напръскване с него на веригата, шината или корпуса на машината се отстраняват масло, грес, смола и органични замърсявания. При това можете да използвате микрофибърната торбичка за пране като ръкавица. Накрая измийте частите с вода.

  С торбичката за пране от микрофибър почистването на HD2 въздушния филтър на верижния Ви трион е много лесно: след като го напръскате с STIHL VarioClean Eco и изчакате известно време можете или да изплакнете поставения в торбичката за пране филтър в топла вода или да го изперете в перална машина на 60°C, например заедно със защитния си панталон в сигнален цвят STIHL Protect MS. Така филтърът почти възвръща състоянието си като нов, така че не е необходим нов филтър, което допринася за опазване на околната среда.

  При почистване препоръчваме да се носят защитни очила, както и работни или защитни ръкавици.

 • Комплект препарати за почистване и поддръжка за моторни триони STIHL
 • За професионални и частни приложения
 • Изгоден пакет с STIHL VarioClean Eco, четка за почистване, микрофибърна торбичка за пране
 • За основно и щадящо отстраняване на замърсявания
 • Лесно почистване на въздушни филтри от серията HD2
 • 46,64 лв.*

  Артикул

  Цена

  * Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.