33,31 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Пробен пакет: ефективно почистване на повърхности и HD2 въздушни филтри на моторни триони

Когато след използване на верижния си трион STIHL искате да го почистите основно, но щадящо, подходящият избор е пробният пакет Care & Clean Kit MS на STIHL. Чрез редовната поддръжка на корпуса, направляващата шина, капака на верижното колело, ребрата на цилиндъра или въздушния филтър HD2, подпомагате дългия експлоатационен живот и производителността на моторния си трион. В пробния пакет STIHL Care & Clean Kit MS са събрани в комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

Пробният пакет STIHL Care & Clean Kit MS съдържа нужните компоненти за почистване и поддръжка:

  • 150 мл STIHL VarioClean Eco
  • Четка с метална част за почистване на канала на шината

Най-напред можете да отстраните грубото замърсяванеот канала на направляващата шина, отвора за масло или ребрата на цилиндъра на моторния си трион STIHL, като ги изстържете с металното острие на дръжката на четката и отстраните парчетата мръсотия с изкуствените влакна на четката за почистване. След това напръскайте всички части с STIHL VarioClean Eco. Това е специално разработено, щадящо универсално почистващо средство, в което 92% от съставките са от естествен произход. С този екологичен почистващ препарат бързо и ефективно можете да почиствате от замърсяване всички повърхности от пластмаса, от метали като желязо или алуминий, гумирани или лакирани повърхности. При напръскване с него по веригата, шината или корпуса на уреда се отстраняват масла, грес, смола и органични замърсявания. STIHL VarioClean Eco с биологично разградими повърхностноактивни вещества е сертифициран от Ecocert и може да бъде измит лесно с вода.

Почистването на въздушния филтър HD2 на верижния Ви трион е много лесно с STIHL VarioClean Eco: След като го напръскате с STIHL VarioClean Eco и изчакате известно време можете да изплакнете филтъра с топла вода. Така филтърът почти възвръща състоянието си като нов, така че не е необходим нов филтър и по този начин се опазва околната среда.

За почистването препоръчваме да носите предпазни очила, както и работни или предпазни ръкавици.

Сервизно обслужване и съвети