46,64 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Изгоден пакет за ефективно почистване и поддръжка на моторния Ви трион и на HD2 въздушен филтър

За основното почистване и поддръжка на Вашия верижен трион STIHL, пакетът STIHL Care & Clean Kit MS Plus е правилният избор. Чрез редовната поддръжка на направляващата шина, капака на верижното колело, ребрата на цилиндъра, корпуса и въздушния филтър, подпомагате дългия експлоатационен живот и производителността на Вашия моторен трион. В изгодния пакет STIHL Care & Clean Kit MS Plus са събрани в практичен комплект подходящите препарати за почистване и поддръжка.

Изгодният пакет STIHL Care & Clean Kit MS Plus съдържа всички необходими за почистване и поддръжка компоненти:

  • 500 мл STIHL VarioClean Eco
  • Четка с метална част за почистване на канала на шината
  • Микрофибърна торбичка за пране респ. ръкавица за HD2 въздушния филтър и почистване на повърхности

Най-напред можете да отстраните грубото замърсяване от канала на направляващата шина, отвора за масло или ребрата на цилиндъра на моторния си трион STIHL. Можете да го изстържете с металното острие на дръжката на четката и да отстраните парчетата мръсотия с изкуствените влакна на четката за почистване. След това напръскайте всички части със специално разработеното, щадящо универсално почистващо средство STIHL VarioClean Eco, чиито съставки са 92% от естествен произход. Сертифицирано е от Ecocert като екологично почистващо средство. С него можете бързо, ефективно и щадящо да почиствате всички повърхности от пластмаса, от метали като желязо или алуминий, гумирани или лакирани повърхности. Още при напръскване с него по веригата, шината или корпуса на машината се отстраняват масла, грес, смола и органични замърсявания. Като допълнителна помощ можете да използвате микрофибърната торбичка за пране като ръкавица. Накрая частите просто се измиват с вода.

С торбичката за пране от микрофибър почистването на въздушния филтър HD2 на Вашия верижен трион е много лесно: След кратко време на действие на STIHL VarioClean Eco можете или да изплакнете поставения в торбичката за пране филтър в топла вода или да го изперете в перална машина на 60°C, например заедно със защитния си панталон в сигнален цвят STIHL Protect MS. Така филтърът почти възвръща състоянието си като нов, така че не Ви е необходим нов филтър и по този начин се опазва околната среда.

За почистването препоръчваме да носите предпазни очила, както и работни или предпазни ръкавици.

Сервизно обслужване и съвети