Директен избор на продукт: Грес и почистващи препарати

VarioClean Eco

Специален почистващ препарат от естествени съставки за отстраняване на масла, греси и органични замърсявания

Информация

Специалният почистващ препарат STIHL VarioClean Eco разтваря и отстранява надеждно замърсявания, например от масла, греси, смола, растителни остатъци и петна от трева, от повърхностите на Вашите уреди или аксесоари STIHL. До 92 % от съставките на VarioClean Eco на STIHL са от естествен произход, съдържащите се тензиди са биологично разградими. Така можете ефективно и екологично да почиствате освен корпуси на уреди и водещи шини, режещи вериги, ножове, циркулярни дискове или въздушния филтър на моторния си трион или прахосмукачката си за мокро и сухо почистване. STIHL VarioClean Eco с приятен мирис е много добре поносим за различни материали например пластмаса, лак, метали, алуминий и гума, благодарение на което може да се използва многостранно. Бутилката с практична форма се състои от до 50 % рециклиран материал.

Употреба: напръскайте своите уреди, инструменти или въздушен филтър с STIHL VarioClean Eco и изчакайте около 5 минути. След това можете да измиете повърхностите или филтъра с вода или да отстраните разтворилите се замърсявания с влажна микрофибърна кърпа. HD2-филтрите на STIHL могат след изминаването на 5-те минути да бъдат поставени в торба за пране и да бъдат изпрани на 60° в перална машина. След като изсъхне добре филтърът почти възвръща състоянието си като нов, така че не е необходим нов филтър, което отново допринася за опазване на околната среда.

Специалният почистващ препарат STIHL VarioClean Eco се предлага в две разфасовки:

 • аерозолна бутилка, 150 мл (кат. № 07825168003)
 • аерозолна бутилка, 500 мл (кат. № 07825168004)
 • STIHL VarioClen Eco е сертифициран от Ecocert като екологичен почистващ препарат.

 • специален почистващ препарат за масла, греси, смола и органични замърсявания
 • за почистване на въздушни филтри, режещи гарнитури, ножове, циркулярни дискове, корпуси на уреди
 • много добра поносимост от материалите
 • естествен произход на 92 % от съставките му
 • не съдържа фосфати и органични разтворители
 • от 8,74 лв.*

  Артикул

  Цена

  * Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

  В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.