999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен КомбиДвигател KMA 200 R: многостранно приложим, тих и с много висока производителност за професионална поддръжка на зелени площи

Акумулаторният КомбиДвигател STIHL KMA 200 R може да се използва с много КомбиИнструменти и за това е с много ефективно приложение в професионалната поддръжка на зелени площи, в градинарството и селското стопанство или за взискателна лична употреба. STIHL KMA 200 R убеждава с изключително високата си мощност и обороти. Предимства, които могат да бъдат усетени осезаемо например при косене с приставките коси FS-KM.

Високата мощност на двигателя и високите обороти увеличават ефективността при работа и с другите КомбиИнструменти, например при поддръжка на храсти и жив плет с приставката за рязане на жив плет HL-KM 1450, при почистване на площи с приставката за обдухване BG-KM или приставката ролкова метла KW-KM.

Съответната приставка от КомбиСистемата STIHL се монтира бързо и без помощта на инструмент към КомбиДвигателя. За голяма свобода на движенията – и на ограничени пространства – акумулаторният КомбиДвигател STIHL KMA 200 R е окомплектован с кръгова ръкохватка с ограничител. Освен това благодарение на системата за бърза настройка можете да адаптирате ръкохватката бързо и без използване на инструмент спрямо Вашия ръст за ергономична позиция по време на работа. Гумираната ръкохватка осигурява добър захват във всяка работна позиция. 

Тъй като изключително мощният ЕС двигател на STIHL KMA 200 R е много тих, с повечето КомбиИнструменти можете да работите без лични средства за защита на слуха, както и в райони с наложени ограничения на шума като училищни дворове, около болнични заведения или в градски паркове. За адаптиран към съответните изисквания, енергоспестяващ начин на работа от ергономичната ръкохватка за управление чрез натискане на бутон можете удобно да избирате между 3 различни степени на оборотите с LED индикатор. Така можете да намалите разхода на енергия и да удължите продължителността на работа на уреда си за едно зареждане на батерията.

KMA 200 R е подготвен за употреба с предлагания като допълнителна принадлежност STIHL смарт конектор 2 A. Това означава, че при нужда всички предимства на STIHL connected за ефективно управление на машинния парк са на Ваше разположение.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен КомбиДвигател STIHL KMA 200 R за едно зареждане на батерията и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия. 

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за ежедневна професионална употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за защита от напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

HLa 135
ДЪРЖАЧ ЗА АКУМУЛАТОРНАТА БАТЕРИЯ В КОРПУСА НА ДВИГ
Двигател EC
EC ДВИГАТЕЛ
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА МРЕЖА
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА МРЕЖА

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло3,9 кг

Сервизно обслужване и съвети