1025,82 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

КомбиИнструмент ролкова метла с предпазител

Ролковата метла STIHL KW-KM е подходяща като част на КомбиСистемата STIHL за професионалисти и частни потребители при почистване на тротоари, улици и за различни допълнителни възможности на употреба за всеки сезон от годината.

С ролковата метла STIHL KW-KM почиствате основно и удобно отпадъци, замърсяване, шума, сняг и много други. Така например можете да метете входове на дворове и гаражи, да събирате листа през есента или през зимата да освободите улицата от по-тънък слой сняг. За професионална употреба ролковата метла KW-KM е подходяща например за почистване на тротоари или паркинги. Въртящите се гумени ламели вършат работата си особено ефективно. При това те са издръжливи и имат дълъг експлоатационен живот. За Вашата безопасност голям предпазен щит Ви предпазва от летящи частици и по-големи пръски по време на метене.

Ролковата метла KW-KM на STIHL е съвместима като КомбиИнструмент с всички предлагани КомбиДвигатели STIHL. Свържете ролковата метла лесно и бързо с някой от КомбиДвигателите, например с STIHL KM 111 R.

Сервизно обслужване и съвети