598,42 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

КомбиИнструмент приставка за жив плет с регулируема на степени ножова греда

STIHL HL-KM 145°като приставка за храсти в КомбиСистемата STIHL е с многобройни приложения. Поради голямата му обща дължина, с помощта на този КомбиИнструмент можете да извършвате сами трудни дейности по рязане на високи живи плетове особено ефективно. HL-KM 145° е също така подходящ за професионално рязане и косене близо до земята.

Не само за поддръжката на жив плет, но и за прецизни задачи при поддръжка на градината, приставката за храсти STIHL HL-KM 145° може да се използва оптимално. Можете да подравните безстепенно регулируемия ножодържач до ъгъл от 145° и по този начин да изпълните задачите си по живи плетове или наземна растителност особено прецизно. След свършената работа ножодържачът и ръкохватката се сгъват лесно за транспортиране на режещия инструмент спестявайки място.

Приставката за храсти STIHL HL-KM 145° се предлага с дължина на рязане от 50 см и дължина на рязане от 60 см и може да се използва с всички КомбиДвигатели на КомбиСистемата, например с КомбиДвигател STIHL KM 56 RC-E. Чрез бързата връзка с крилчат винт приставката се свързва бързо и лесно.

HL-KM 145°

Сервизно обслужване и съвети