Директен избор на продукт: Грес и почистващи препарати

Care & Clean Kit FS Plus

Комплект за почистване и поддръжка за моторни коси, тримери и храсторези

Информация

С STIHL Care & Clean Kit FS почиствате и извършвате поддръжка на Вашия тример, моторна коса и храсторез STIHL бързо и лесно. Това осигурява дълъг експлоатационен живот на тези Ваши моторни уреди. За целта в комплекта STIHL Care & Clean Kit FS са включени подходящите почистващи препарати и средства за поддръжка.

С тях можете да почистите замърсяванията от уредите си и да ги консервирате за съхранение. При това трябва да смазвате редовно редуктора, за да минимизирате износването. Докато почиствате и извършвате дейности по поддръжка на моторната си коса или тример препоръчваме да носите работни или предпазни ръкавици.

Искате да почиствате и поддържате по подходящ начин моторната си коса или тример STIHL като при това пестите и пари? Тогава използвайте изгодния ни пакет за почистване и поддръжка на моторни коси и храсторези, който включва:

  • 500 мл Varioclean: специалният препарат разтваря органични замърсявания при напръскване на режещи вериги, шини, ножове и машинни корпуси. Биологично разграждащите се тензиди разтварят смола, масла или петна от трева и могат лесно да бъдат измити с вода.
  • 400 мл STIHL Multispray: прозрачният мултиспрей без мирис има двойно действие. Като мултифункционално масло той убеждава с доброто си смазване. Освен това разтваря залепнали замърсявания и заседнали частици и остава по повърхността като не втвърдяващ се защитен филм.
  • 80 г Superlub FS: Високоефективната грес STIHL Superlub FS е много подходяща за бързо въртящия се редуктор на моторна коса STIHL. Остава и в откритите части на редуктора поради отличната си прилепваемост като така осигурява минимално износване.

33,22 лв.*

Артикул

Цена

* Препоръчителна редовна цена с ДДС, валидна през 2023 г.

В отделните страни са възможни различия в предлагания асортимент продукти, както и в посочените данни. Запазваме си правото на промени в техниката, оборудването, цената и предлаганите допълнителни принадлежности.

Информация за безопасност

Опасно

Изключително запалим аерозол. Съд под налягане: може да експлоадира при нагряване.

C11-14 ALKANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, BUTANE, PETROLATUM, PROPANE, RAPESEED OIL, ISOBUTANE, CALCIUMDINONYLNAPHTHALENESULPHONATE, OLEOYL SARCOSINE, ISOPENTANE, BHT

Опасно

Може да има корозивно действие спрямо метали. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждания на очите.

AQUA, DISODIUM METASILICATE, SODIUM LAURIMINODIPROPIONATE, SODIUM POLYACRYLAT