679,00 лв.
645,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен уред за обдухване

Промоционалната цена е за промо пакета BG 86 + 1 бр. Сервизен комплект 37, като така спестявате допълнително 24,50 лв. с ДДС, колкото е препоръчителната редовна цена на сервизния комплект към машината.

Бензиновият уред за обдухване STIHL BG 86 е удобен със своето тегло 4,4 кг и има разнообразно приложение. Като собственик на дом, домоуправител или озеленител, както и при комунални дейности, с него можете ефективно да освободите площите от листа и окосена трева. При това можете да работите с кръглата дюза или при работа близо до земята да използвате плоската дюза с широкообхватен въздушен поток. Така с уреда за обдухване BG 86 можете да почиствате и по-големи площи. Благодарение на филтъра HD2 уредът за обдухване BG 86 на STIHL е подходящ за работа и в запрашена среда.

Въпреки компактния си дизайн уредът за обдухване е мощен и ефективен. За това се грижи двигателят STIHL 2-MIX. Благодарение на STIHL ElastoStart е осигурен равномерен процес на стартиране без резки усилия. При обслужване на уреда за обдухване ръката остава на ръкохватката, благодарение на управлението с една ръка. От заключващия се лост за газта със стоп бутон можете да зададете желана мощност на издухване на STIHL BG 86 за определени задачи удобно и да спрете уреда с натискане на бутон. Бензиновият уред за обдухване разполага допълнително с антивибрационната система STIHL, която предпазва при работа Вашите мускули и ръце.

С помощта на допълнително монтиращия се комплект за почистване на улуци на STIHL с уреда за обдухване почиствате ефективно и улуци. А благодарение на опционалния монтажен комплект за засмукване на STIHL можете да използвате освен това STIHL BG 86 като уред за засмукване и раздробяване на шумата.

В нашия раздел със съвети на сайта ни ще намерите препоръки и идеи по темата Изхвърляне и оползотворяване на листа.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Лост за газта, фиксиращ се със стоп-бутон
ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА СЪС СТОП БУТОН

Технически характеристики

Работен обем27,2 cм³
Тегло4,4 кг
Сила на обдухване15 N 1)
Макс. скорост на въздушната струя76 м/сек 2)
Макс. скорост на въздушната струя89 м/сек 3)

Сервизно обслужване и съвети