89,21 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Издръжлив филтър за многократна употреба за ефективна работа при мокро почистване

Плоският нагънат PTFE филтър за прахосмукачки STIHL за мокро и сухо почистване може да се използва специално за ефективно почистване на всмукан въздух и течности. Тъй като висококачественият филтър абсорбира замърсяванията и ги филтрира надеждно. Областите на приложение са разнообразни: както за дейности по прахосмучене в дома, така и за професионална употреба в работилници, на строителни обекти, по време на почистващи услуги или в промишлеността. Здравият и издръжлив плосък нагънат PTFE филтър от клас за прах M е подходящ и за професионални приложения с висока концентрация на прах и особено фин прах. Този филтър може лесно да се измие и да се използва повторно. Това осигурява по-дълъг експлоатационен живот и щади околната среда.

Плоският нагънат STIHL PTFE филтър е съвместим с електрическата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL SE 133 ME.

Съвет: Възползвайте се от системата с множество филтри. Комбинацията от филтърната торбичка STIHL и плоския нагънат филтър STIHL PTFE води до още по-висока степен на разделяне.

Bild

Сервизно обслужване и съвети