100,86 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За ефективно сухо почистване на големи повърхности

Накрайниците за под STIHL са идеални за почистване на големи площи и работни зони в цехове, за почистващи услуги и в индустрията. В зависимост от модела, накрайниците за под могат да се използват за сухо почистване на гладки повърхности и килими, както и за мокро почистване на подови повърхности. Благодарение на широчината си от 330 мм, алуминиевите накрайници за под STIHL могат да се използват за ефективно почистване на големи площи, като теракот или мокет, като се пести време. В същото време здравата конструкция на накрайниците за под предпазва от повреди при контакт с предмети, което ги прави особено издръжливи. Алуминиевият накрайник за под STIHL е снабден със сменяем комплект четки, за да можете бързо да го почиствате, сваляте или заменяте. Можете лесно да закрепвате и сменяте алуминиевия накрайник STIHL към маркуча на Вашата прахосмукачка за мокро и сухо почистване STIHL. Диаметърът на свързването е 36 мм.

Алуминиевият накрайник за под STIHL е подходящ за електрически прахосмукачки за мокро и сухо почистване STIHL SE 62 до STIHL SE 133 ME.

Ако имате нужда от накрайник за пода, който може да се използва както за сухи, така и за мокри зони, препоръчваме универсалния накрайник за пода на STIHL за STIHL SE 33 до STIHL SE 133 ME.

  • За професионалисти в работилници, в служби по почистване и в промишлеността
  • Накрайник за почистване на под

    Сервизно обслужване и съвети