2799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен ъглошлайф с абразивен диск 350 мм (5,0 kW)

Бензиновият ъглошлайф STIHL TS 700 с 350 мм абразивен диск от изкуствена смола, например с абразивен диск от изкуствена смола, за стомана STIHL, е много мощен уред с висока производителност за професионалисти. С мощния си двигател STIHL 2-MIX ъглошлайфът TS 700 е подходящ навсякъде, където съставът и дебелината на материала изискват това високо ниво на производителност. Моторният ъглошлайф може да се води ръчно. При това ергономично извитата ръкохватка с кръгова ръкохватка Ви гарантира, че държите уреда сигурно. За професионалната употреба в строителството или строежа на пътища се препоръчва освен това използването на количка STIHL FW 20, която позволява по-точни срязвания и по-дълги участъци на рязане.
Стартиране на бензиновия ъглошлайф STIHL TS 700 с по-малко усилия позволява STIHL ElastoStart заедно с декомпресионния вентил. Благодарение на антивибрационната система STIHL щадите при работа мускули и стави.
Водната връзка за оросяване на абразивния диск е монтирана така, че Ви подпомага при ефективна работа. Благодарение на дълготрайната филтрираща система и компенсатора се удължава интервала на почистване и с това работните дейности с STIHL TS 700 без прекъсване. Чрез полуавтоматичното обтягане на ремъците се удължава експлоатационния живот на ремъци и лагери.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Полуавтоматично обтягане на ремъка
STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците
ElastoStart
STIHL ElastoStart
Антивибрационна система STIHL
Антивибрационна система STIHL

Технически характеристики

Работен обем98,5 см³
Мощност5/6,8 kW/к.с.
Ниво на звуково налягане101 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност113 dB(A) 1)
Ниво на вибрациите ляво/дясно6,6/4,5 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети