2049,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортен ъглошлайф, диск 350 мм (3,2 kW)

С компактните си размери професионалистите в пътното строителство и озеленяването могат да се справят с бензиновия ъглошлайф STIHL TS 420 и при особено трудни задачи за рязане много надеждно. Абразивният диск 350 мм на мощния моторен флекс позволява дълбочини на рязане до 125 мм в бетон, камък, асфалт, строителна стомана или през метални тръби. При това антивибрационната система STIHL на STIHL TS 420 Ви осигурява да можете точно да направлявате моторния ъглошлайф и при по-продължителни срязвания като при това да предпази Вашите мускули и стави. За това допринася и ергономично извитата ръкохватка. За удобното стартиране на икономичния двигател STIHL 2-MIX един декомпресионен вентил намалява усилието, което е необходимо за изтегляне на стартерното въже.

Водната връзка подава непрекъснато вода към абразивния диск на моторния ъглошлайф STIHL TS 420. Водата се свързва с праха и охлажда абразивния диск. Благодарение на дълготрайната филтрираща система и компенсатора се удължава интервала на почистване и с това работата без прекъсване. Разделянето на чист въздух и смес в двигателя повишава производителността и в същото време намалява разхода. В това видео ще видите бензиновия ъглошлайф TS 420 при употреба в надземно и подземно строителство.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Полуавтоматично обтягане на ремъка
STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Работен обем66,7 см³
Мощност3,2/4,4 kW/к.с.
Ниво на звуково налягане98 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност109 dB(A) 1)
Ниво на вибрациите ляво/дясно3,9/3,9 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети