1999,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортен ъглошлайф, диск 300 мм (3,2 kW)

Бензиновият ъглошлайф STIHL TS 410 е подходящ за професионални потребители в надземно, подземно и пътно строителство. С мощния си двигател STIHL 2-MIX-Motor здравият и компактен моторен ъглошлайф реже надеждно бетон, камък, асфалт, строителна стомана или тръби с дълбочина на рязане до 100 мм. Антивибрационната система STIHL подпомага при това точно врязване и прецизно направляване на среза, тъй като вградени буферни елементи намаляват предаването на вибрациите от двигателя върху мускули и стави. Това е особено енергоспестяващо, когато работите с бензиновия ъглошлайф без количка. Усъвършенстваната, ергономично извита ръкохватка позволява в различни позиции удобно рязане. Декомпресионният вентил на двигателя намалява при това усилията при стартиране. Моторният флекс STIHL TS 410 е предназначен за употреба с режещи дискове 300 мм.

Серийната водна връзка подава непрекъснато вода към абразивния диск на моторния ъглошлайф TS 410. Така възникналият при рязане прах се задържа веднага ефективно. Благодарение на дълготрайната филтрираща система и компенсатора се удължава интервала на почистване и можете да работите по-дълго без прекъсване. По-голямата част от засмуканите прахови частици се отделят и се връщат обратно в околния въздух. Така се увеличава общия експлоатационен живот на филтъра.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Полуавтоматично обтягане на ремъка
STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Работен обем66,7 см³
Мощност3,2/4,4 kW/к.с.
Ниво на звуково налягане98 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност109 dB(A) 1)
Ниво на вибрациите ляво/дясно3,9/3,9 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети