2899,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощен ъглошлайф с абразивен диск 400 мм (5,0 kW)

Ако видът и дебелината на материала изискват изключително голяма мощност на двигателя с бензиновия ъглошлайф STIHL TS 800 с абразивен диск от изкуствена смола 400мм сте направили правилният избор. Опционално, точно при по-продължителна и интензивна употреба можете да оборудвате бензиновия ъглошлайф TS 800 със здравия диамантен абразивен диск STIHL D-SB. Уредът с висока производителност за професионална употреба например при рязането на строителна стомана, бетон, асфалт или тръби е оборудван с мощен двигател STIHL 2-MIX. Ъглошлайфът STIHL TS 800 е подходящ за употреба при дълбочина на рязане до максимум 145 мм. Моторният ъглошлайф може да се води ръчно, при което Ергономично извитата кръгова ръкохватка осигурява сигурeн захват. За професионалната употреба в строителството или строежа на пътища се препоръчва използването на STIHL TS 800 с количката STIHL FW 20, която позволява особено точни срязвания и по-дълги участъци на рязане при това.

STIHL ElastoStart заедно с декомпресионния вентил позволява стартиране с по-малко усилия на моторния флекс. Благодарение на антивибрационната система STIHL предпазвате допълнително мускули и стави при работата с моторния флекс STIHL TS 800. Водната връзка за свързване на праха по абразивния диск Ви помага чрез позиционирането си за ефективна работа. Чрез дълготрайната филтрираща система и компенсатора се удължава интервала на почистване и с това продължителността на работата без прекъсване. С полуавтоматичното обтягане на ремъците се удължава експлоатационния живот на ремъци и лагери.

TS 800

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Полуавтоматично обтягане на ремъка
STIHL полуавтоматично обтягане на ремъците
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL

Технически характеристики

Работен обем98,5 см³
Мощност5/6,8 kW/к.с.
Ниво на звуково налягане101 dB(A) 1)
Ниво на звукова мощност114 dB(A) 1)
Ниво на вибрациите ляво/дясно6,5/3,9 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети