1159,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Професионална ножица за жив плет за подравняване и оформяне с двигател 2-MIX

Купи бензинова ножица за жив плет HS 82 T до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 115 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 82 T разполага с предавателна кутия, специално проектирана за високи обороти. Това води до по-ниски съпротивителни мощности при високи скорости на ножа. Благодарение на високите оборотите с до 5100 хода в минута и високите скорости на ножовете са възможни особено фини срязвания. Това Ви позволява да използвате тази професионална ножица за жив плет особено успешно при подрязване на живи плетове и храсти. Като професионалист в градинарството и озеленяването или в общински дейности, разполагате с идеалния уред за вертикално и хоризонтално подрязване.

Бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 82 T впечатлява с мощния си двигател STIHL 2-MIX. Двустранно наточените ножове позволяват висока ефективност на рязане. За да защити Вашите мускули и стави, особено при продължителна употреба, антивибрационната система STIHL абсорбира вибрациите на двигателя. Мултифункционалната дръжка, която може да се върти на 90° надясно или наляво, Ви позволява винаги да поддържате ножицата за жив плет STIHL HS 82 T в ергономично благоприятно положение при всяко рязане.

Можете да използвате стоп-бутона, за да рестартирате двигателя веднага след прекъсване на работата. За Вашата собствена безопасност и за защита на режещите ножове, ножицата за жив плет STIHL HS 82 T е оборудвана и с отвинтваща се защита от срязване и предпазител за водача. За да може да се зарежда с консумативи като бензин или масло възможно най-бързо, STIHL HS 82 T е оборудвана с капачка на резервоара, която се обслужва без инструменти.

Прочетете в нашите съвети за техническото обслужване на Вашата ножица за храсти как можете сами да поддържате Вашата ножица за жив плет, за да сведете до минимум износването.

Бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 82 T има 3 дължини на рязане от 50 см, 60 см и 75 см.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
ВЪРТЯЩА СЕ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА РЪКОХВАТКА
Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Модификация за оформяне и подравняване
Модификация за оформяне и подравняване

Технически характеристики

Работен обем22,7 см³
Брой ходове5100 1/min
Мощност0,7/1 kW/к.с.
Тегло5,1-5,3 кг 1)
Ниво на звуково налягане95 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети