249,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Много лека електрическа ножица за жив плет (420 W)

Купи електрическа ножица за жив плет HSE 42 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 24 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Електрическата ножица за жив плет STIHL HSE 42 е идеален избор за частния потребител за подрязване и рязане на клони и тънки клони, за грижа за храсти, чемшири и грижи за малки живи плетове около къщата. Поради теглото само от 3 кг можете да работите с електрическата ножица за жив плет HSE 42 при ниски вибрации и тихо. Благодарение на превключването с две ръце, можете да боравите с STIHL HSE 42 удобно и лесно, като натиснете едновременно превключвателите на кръговата ръкохваткаи на задната дръжка, за да я стартирате. Това Ви позволява удобно да работите с ножицата за жив плет като десничар или левичар. Едностранно наточените ножове позволяват чисто рязане. Развинтващият се предпазител за водача предпазва режещите ножове по време на работа близо до земята и при контакт със зидове и препятствия.

Вградената защита от срязване и малкият предпазител за ръце подпомагат Вашата безопасност при работа с ножицата за жив плет. Освен това механичната спирачка на ножа гарантира, че режещите ножове надеждно спират за по-малко от една секунда след изключването на електрическата ножица за жив плет HSE 42. Интегрираното приспособление за изтегляне и прибиране предотвратява изключването на захранването при издърпване на кабела на STIHL HSE 42.

Можете да използвате опционалната плоча за захващане STIHL, за да захванете материала, когато режете директно върху острието на Вашия STIHL HSE 42.

Електрическата ножица за жив плет STIHL HSE 42 има дължина на рязане 45 см.

HSE 42

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Мощен двигател
Мощен двигател
Предпазител за ръка
Предпазител за ръката
Приспособление за изтегляне и прибиране на кабела
ПРИСПОСОБЛЕНИЕ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ И ПРИБИРАНЕ НА КАБЕЛА

Технически характеристики

Дължина на рязане45 см
Номинално напрежение220-240 V
Мощност420 W
Обща дължина92 см
Тегло3 кг 1)

Сервизно обслужване и съвети