299,00 лв.
249,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Оферта
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

С акумулаторна батерия AS 2 и зарядно устройство AL1

Акумулаторната ножица за храсти STIHL HSA 26 е подходяща за задачи в частния сектор, като грижа за Вашите по-малки, вечнозелени живи плетове и декоративни растения като например чемшири. Можете също така да използвате ножицата за жив плет за оформяне на кантовете на тревни площи.

Комплектът включва:

  • 1 акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 26
  • 1 литиево-йонна акумулаторна батерия STIHL AS 2
  • 1 стандартно зарядно устройство AL 1
  • 1 нож за храсти, дължина на рязане 20 см, включително предпазител за ножа
  • 1 нож за трева, ширина на рязане 12 см, включително предпазител за ножа

Акумулаторната ножица за жив плет е оборудвана серийно с нож за храсти и нож за трева. С ножа на храсти във форма на капка и оптимизирана геометрия на ножа тънките клони се захващат безопасно от режещия нож за оптимален резултат на рязане. За ефективно подрязване и оформяне на трева или кантове на тревни площи можете да използвате ножа за трева. Ножовете могат да се сменят без инструменти. Благодарение на ергономично оптимизираната ръкохватка за управление, ножицата за храсти се управлява безопасно и удобно. Теглото от само 0,8 кг (без батерията) и опционалният телескопичен накрайник Ви позволяват да работите удобно в изправено положение. С натискане на един бутон индикаторът за състоянието на зареждане с 4 светодиода показва оставащото време до следващото зареждане и продължителността на работа.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна ножица за храсти STIHL HSA 26 и колко време е необходимо за зареждане на поставената литиево-йонна акумулаторна батерия.

Указание: Акумулаторната батерия STIHL AS 2 от системата STIHL AS не е съвместима с предишния модел STIHL HSA 25. Но можете да използвате тази акумулаторна батерия също с акумулаторната резачка за клони STIHL GTA 26.

HSA 26

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

HSA 26
НОЖ ЗА ХРАСТИ С КАПКОВИДНА ФОРМА
HSA 26
Смяна на ножовете без инструмент
Ергономично оптимизирана ръкохватка за управление
Ергономично оптимизирана ръкохватка за управление

Технически характеристики

Дължина на рязане20 cм
Номинално напрежение10,8 V
Тегло1 кг
Ниво на звуково налягане67 dB(A)
Ниво на звукова мощност80 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети