491,02 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Перфектна чистота за алеи и улици

Ролковата метла STIHL KW-MM е един от практичните МултиИнструменти от Мултисистемата STIHL. Професионалисти и частни потребители почистват с нея тротоари или улици ефективно и основно. Също и други гладки повърхности могат да се почистят с ролковата метла от замърсяване, пясък, камъчета, шума и сняг. Дори и върху тревни площи можете да събирате бързо и ефективно мокра шума или сняг. Разнообразните възможности за приложение на ролковата метла KW-MM можете да проверите през всеки сезон от годината.

Ламелите от здрава гума осигуряват ефективно почистване. Същевременно материалът е много траен и издръжлив. Благодарение на голямата работна широчина от 60 см могат бързо да се почистят и по-обширни площи с ролковата метла STIHL KW-MM. Особено практично: Чрез обратната посока на въртене на четката частиците замърсяване и вода се избутват напред. Тоест изметеният материал постоянно се транспортира далече от потребителя.

Просто поставете ролковата метла KW-MM на Мултидвигателя STIHL MM 56, който можете да използвате с различни МултиИнструменти за голямо разнообразие от дейности по почвата. С няколко движения инструментите могат да се сменят.

Kehrwalze KW-MM

Технически характеристики

Работна ширина60 cм
Тегло3,9 кг

Сервизно обслужване и съвети