133,02 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За да е свежа, тревата се нуждае от повече въздух

За оптимално снабдяване с въздух и хранителни вещества на Вашата тревна площ е подходящ аераторът STIHL RL-MM. Той се предлага за професионалисти и частни потребители като инструмент за монтиране към МултиСистемата STIHL , която е предназначена специално за дейности по почвата, и например при вертикутиране на тревата предлага мощна подкрепа.

Въртящите се двойни ножове на аератора са изработени от стомана. Те перфорират равномерно тревната повърхност. Това създава предпоставка за оптимално снабдяване с въздух на кореновата система. По този начин се подобрява снабдяването с важни хранителни вещества и се стимулира растежът на корените. Благодарение на тясната работна широчина от 20 см можете да използвате аератора за тревни площи RL-MM безпроблемно и на по-малко достъпни места. Аераторът за тревни площи STIHL RL-MM е ефективен МултиИнструмент за запазването на здрава и добре поддържана трева.

Бензиновият аератор RL-MM е МултиИнструмент, който лесно се свърза с мощния МултиДвигател STIHL MM 56. При необходимост можете съвсем лесно да замените аератора за тревни площи с друг МултиИнструмент.

Rasenlüfter RL-MM

Технически характеристики

Работна ширина200 мм
Тегло2 кг

Сервизно обслужване и съвети