629,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Комфортен електрически верижен трион (1,9 kW) с устройство за бързо опъване на веригата (B)

Електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B Ви предлага ефективна работа при рязане на частен терен, в занаятчийски работилници и в селското стопанство. Можете да използвате силните страни на този електрически верижен трион, особено при рязането на дърва за огрев и при ръчни работи.

Искате ли да работите без усилия? Много добрата ергономичност на електрическия верижен трион STIHL MSE 190 C-B ще Ви помогне. Това се дължи на различните свойства на този електрически верижен трион. Той приляга много добре в ръката благодарение на гумираната ръкохватка. За да се осъществят прецизни разрези, електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B разполага и със зъбна опора. В допълнение, ние сме оборудвали електрическия верижен трион STIHL MSE 190 C-B с устройство за бързо обтягане на веригата на STIHL. Допълнителното натягане на веригата на триона може да се извърши лесно, безопасно и без инструменти.

Ако пуснете задната дръжка, моторният трион се спира незабавно с помощта на спирачката за веригата QuickStop Super. За да се предпази електрическият верижен трион STIHL MSE 190 C-B от повреди, причинени от прегряване, той е оборудван със защита от претоварване.

MSE 190 C-BQ

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Защита от претоварване
Защита от претоварване
Устройство за бързо опъване на веригата (B)
УСТРОЙСТВО НА STIHL ЗА БЪРЗО ОПЪВАНЕ НА ВЕРИГАТА
Гумирана ръкохватка
ГУМИРАНА РЪКОХВАТКА

Технически характеристики

Дължина на шината35 см
Номинално напрежение230 V
Мощност1,9 kW
Тегло3,9 кг 1)
Ниво на звуково налягане92 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети