1149,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Информация

Мощен, универсален бензинов трион (2,8 kW)

Купи бензинов трион MS 291 до 23. май 2024 , направи онлайн регистрация на покупката през формата за регистрация Cashback и ще ти върнем Cashback премия в размер на 110 лв. Повече информация за акцията Cashback  ще намериш тук .

Бензиновият верижен трион STIHL MS 291 предлага ефективност на рязане, от която се нуждаете за рязане в гората при добив на дърва за огрев и в селското стопанство или строителството, както и в градинарството. Добре обмисленото оборудване Ви помага по време на работа и осигурява висока ефективност дори при честа употреба.

Двигателят с мощност 2,8 кВт (3,8 к.с.) STIHL 2-MIX осигурява високата ефективност на рязане с бензиновия верижен трион STIHL MS 291 заедно с веригата за рязане STIHL 3/8"-RM3. За да може да работи възможно най-продължително без прекъсване, верижният трион е оборудван със система за предварително филтриране. Тя премахва по-големите частици още преди основния филтър. За още по-дълги интервали между сервизните обслужвания можете да добавите въздушен филтър HD2, който ефективно държи праха далеч от двигателя на верижния трион. Като допълнение, този верижен трион има система за дълготрайно въздушно филтриране. За да предпази Вашите мускули и стави, докато работите, антивибрационната система STIHL намалява появилите се вибрации от двигателя и работния инструмент.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
STIHL 4-канална техника
STIHL 4-КАНАЛНА ТЕХНИКА
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL

Технически характеристики

Дължина на шината40 см
Работен обем55,5 см³
Мощност2,8/3,8 kW/к.с.
Тегло5,6 кг 1)
Тегло за единица мощност2 кг/kW

Сервизно обслужване и съвети