779,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Комфортна моторна коса с лостова ръкохватка и ErgoStart (0,8 kW)

Бензиновата моторна коса STIHL FS 56 C-E е подходяща за поддръжката на по-големи градини и имоти както за професионални, така и за частни дейности.

Икономичният и мощен двигател STIHL 2-MIX Ви позволява бързи и ефективни дейности по косене на по-големи тревни площи. Благодарение на устройството STIHL ErgoStart можете да стартирате бензиновата моторна коса особено удобно. Едно плавно и равномерно издърпване е достатъчно, за да задействате двигателя. След това моторната коса STIHL FS 56 C-E може да покаже своите качества при дейности по площи с жилава трева.

Мултифункционалната ръкохватка улеснява работата, тъй като можете да обслужвате моторната коса лесно с една ръка. Можете без проблеми да отстраните жилава трева и дори коприва и тръстика със серийния нож за косене на трева 230-2 . Но можете да извършвате и фини дейности по почистване около дървета, огради и живи плетове с моторната коса STIHL FS 56 C-E и опционалните глави за косене с корда. Ергономичната лостова ръкохватка за работа с две ръце подпомага естественото движение на косата и с това улеснява ефективната работа, особено при по-големи зелени площи в частната градина.

При по-продължителна употреба препоръчваме използването на включения в серийната окомплектовка презрамен колан. Той разпределя теглото на бензиновата моторна коса STIHL FS 56 C-E върху тялото и така улеснява Вашата работа.

FS 56

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
Стоп-бутон
СТОП БУТОН
Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)

Технически характеристики

Стандартен режещ инструментДвустранен нож 230-2
Работен обем27,2 см³
Мощност0,8/1,1 kW/к.с.
Тегло5,2 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент93 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети