33,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Удобна механична пръскачка

Ръчната градинска пръскачка STIHL SG 11 е много подходяща за ефективна растителна защита. Можете да я използвате за частна работа у дома, в градината или на балкона, за да пръскате препарати за растителна защита. Прозрачният резервоар с вместимост 1,5 л има лесна за отчитане скала за течността. Лекият ръчен пистолет е с ергономична форма. Поради това пръскачката за растения е лесна за държане и има гладко работеща помпа, която може да се управлява с една ръка. Със стандартната куха конусовидна дюза на пръскачката STIHL SG 11 можете да разпръснете течността прецизно за желаното приложение. Това е особено важно при борбата с вредителите, за да не навредите на други растения. В случай на свръхналягане в резервоара за разпръсквания препарат, предпазният клапан на капака Ви предпазва, тъй като намалява налягането, преди да се отвори.

Можете да добавите опционално комплект дюзи STIHL или удължителна тръба STIHL за специално приложение към механичната пръскачката STIHL SG 11.

SG 11

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Куха конусовидна дюза
Куха конусовидна дюза
Предпазен клапан
Предпазен клапан

Технически характеристики

Тегло0,46 кг
Вместимост на резервоара1,5 л

Сервизно обслужване и съвети