899,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Лек КомбиДвигател с STIHL ECOSPEED

Бензиновият КомбиДвигател STIHL KM 94 RC-E подпомага професионалните потребители при поддръжката на градината или обработката на по-големи площи. Двигателят STIHL 2-MIX е удобен и икономичен. Благодарение на функцията за частично натоварване STIHL ECOSPEED регулирате оборотите директно с мултифункционалната ръкохватка, така че можете да адаптирате мощността според изискването индивидуално и при това да спестите гориво. За удобното задвижване чрез равномерен процес на стартиране на Вашия КомбиДвигател STIHL KM 94 RC-E Ви подпомага устройството STIHL ErgoStart. За безпроблемната работа на двигателя и по-малко емисии на отработени газове допринася електронната система за запалване. След прекъсване на работа, двигателят може директно да се стартира отново, благодарение на стоп бутона. Ергономичната кръгова ръкохватка с ограничител Ви подпомага при удобната работа с STIHL KM 94 RC-E, дори и при тесни пространства. За предпазване на Вашите мускули и стави антивибрационната система STIHL намалява появилите се вибрации на двигателя.

С подплатения презрамен колан можете да извършвате и по-продължителна работа по-спокойно и пестейки усилия. STIHL KM 94 RC-E е подходящ за всички КомбиИнструменти в КомбиСистемата STIHL. С практичната бърза връзка с крилчат винт можете бързо да смените инструмента за разнообразни възможности за употреба. Освен това KM 94 RC-E е лесен за транспортиране и съхранение, благодарение на свалящата се тръба.

KM 94 R-CE

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Двигател 2-MIX на STIHL
ДВИГАТЕЛ 2-MIX НА STIHL
STIHL ErgoStart
STIHL ERGOSTART
Стоп-бутон
СТОП БУТОН

Технически характеристики

Работен обем24,1 см³
Мощност0,9/1,2 kW/к.с.
Дължина до съединителната муфа90 cм
Вместимост на резервоара0,54 л
Тегло4 кг

Сервизно обслужване и съвети