92,30 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бързо и прецизно рязане

С резачките за клони STIHL можете да извършвате бързо и прецизно рязане директно на дървото, по отсечени дървета или на дървен материал. Кастрачките за клони на STIHL убеждават със своята издръжливост и ергономична конструкция въз основа на високото качество на използваните материали. Така като професионалист, както и като амбициозен любител градинар, имате под ръка инструмент, с който можете да работите ефективно и с малко усилия.

Кастрачките за клони STIHL с право острие на триона позволяват на професионалистите в градинарството и озеленяването, както и в строителната промишленост бърз напредък при рязане, например при поддръжката на дървесни насаждения. Острието на триона на кастрачките за клони импулсно закалена, хромирана стомана има конусовидна форма с тройно японско заточване. Кастрачките за клони STIHL са с антикорозионно покритие и с многостранно приложение. Ергономичната 2-компонентна ръкохватка на тези триони Ви помага да работите с малко усилия дори и при по-продължителна употреба.

Можете да монтирате серийния кобур от двете страни на колана, така че кастрачките за клони STIHL да могат да се ползват удобно както от десничари, така и от левичари.

Кастрачките за клони STIHL PR с право острие се предлагат в следните варианти:

  • STIHL PR 24 с острие 24 см дължина (арт. № 00008818701) за клони с диаметър до 100 мм
  • STIHL PR 33 с острие 33 см дължина (арт. № 00008818702) за клони с диаметър до 150 мм
Astsäge MEGACUT

Сервизно обслужване и съвети