89,16 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За използване в овощарството и лозарството

Ножицата за клони STIHL Bypass PB 10 прави работата по-специално в лозарството и овощарството много удобна. Така професионалисти и частни потребители се възползват между другото и от щадящи ставите буфери. Осигурителните жлебове на опорното острие спомагат също за много приятното боравене с PB 10, тъй като те предотвратяват плъзгането на отрязания материал и така позволяват прецизно рязане. Жлебът за сок улеснява освен това чистото изрязване на богати на сокове растения.

Кованите остриета на тази градинска ножица са много здрави и имат малък жлеб на шарнира, през който се нанася масло за смазване. По този начин маслото прониква до точката на смазване в шарнира и осигурява плавното движение на режещата глава. Ножицата за клони STIHL PB 10 е дълга 60 см и е подходяща за клони с диаметър до 35 мм.

На нашия уеб сайт ще намерите освен това практични принадлежности за лозарски ножици, ножици за клони, кастрачки и резачки за клони, като например брус за заточване и шлифоване STIHL за редовната поддръжка на ножици за клони, лозарски ножици и други режещи инструменти. Това ще Ви помогне допълнително да извършвате Вашите дейности по орязване при поддръжката на градината ефективно и по най-добрия възможен начин.

На тази ножица за клони беше връчен знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

Сервизно обслужване и съвети