51,77 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Универсално приложима ножица и за твърда дървесина

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 Ви оказва многостранна подкрепа при поддръжката на градината, когато например подравнявате обрасли градини. При среза наковалня режещите остриета и наковалнята се срещат директно. Чрез изтеглящ разрез с удобната ножица можете да разрязвате с малко усилие клони от твърда дървесина и по-специално изсъхнала дървесина с диаметър до 15 мм. Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 е дълга 20 см и тежи 260 г. Заключването с практичното затваряне с една ръка, можете удобно да отворите с палеца. Със STIHL Amboss PG 25 можете да режете дори материали като пластмасови профили или маркучи. Защитеното от корозия тяло на ножицата помага за дълъг експлоатационен живот на лозарската ножица. Острието с незалепващо покритие и наковалнята са сменяеми при нужда. За резервно острие и резервна наковалня можете да се обърнете към Вашия специализиран търговец на STIHL на място.

Опционалните принадлежности STIHL като брус за заточване и шлифоване STIHL ще Ви помогнат при поддръжката на Вашия инструмент. Така с бруса за заточване и шлифоване можете да заточвате Вашата лозарска ножица STIHL PG 25 както и брадви, брадвички, ножове и домакински ножици за ефективна работа.

Лозарската ножица STIHL Amboss PG 25 отличена със знака за качество KWF-Standard на Германския център за горски технологии.

Лозарска ножица Amboss PG 25

Сервизно обслужване и съвети