61,73 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

За бързо и чисто рязане

С резачките за клони STIHL можете да извършвате бързо и прецизно рязане директно на дървото, по отсечени дървета или на дървен материал. Кастрачките за клони на STIHL убеждават със своята издръжливост и ергономична конструкция въз основа на високото качество на използваните материали. Така като професионалист, както и като амбициозен любител градинар, имате под ръка инструмент, с който можете да работите ефективно и с малко усилия.

С кастрачките за клони с дълъг експлоатационен живот STIHL PR 32 CW отрязвате за кратко време и с малко усилия дори и по-дебели клони или дървен материал. Благодарение на дългото 32 см острие отрязвате бързо и ефективно клони с диаметър до 150 мм както и с гладки изрязани места. Групираните зъбци са предвидени с отвори, които извеждат получените стърготини навън и така предотвратяват заклинване. Легираната въглеродна стоманена сплав на кастрачката за клони STIHL PR 32 CW помага за трайно заточване. Ръкохватката с кука от стабилна букова дървесина Ви позволява сигурен захват и добро предаване на сила при работа. С тегло от само 230 г тази кастрачка за клони е най-леката сред кастрачките на клони STIHL.

Кастрачката за клони STIHL PR 32 CW е отличена със знака за качество KWF-Profi на Германския център за горски технологии.

Сервизно обслужване и съвети