1939,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Здрава мотофреза за тежки условия на работа

Промоционалната цена е за промо пакета МН 600 + 1 чифт Ръкавици FUNCTION SensoTouch, размер XL и 2 бр. Масло 10 W-30 1,4 л., като така спестявате допълнително 48,68 лв. с ДДС, колкото е стойността на допълнителните артикули към машината.

Бензиновата мотофреза STIHL MH 600 за трудни условия на работа в селското стопанство и градинарството е изключително подходяща за разрохкване на плътни, масивни почви и прекопаване на големи площи. Всички елементи, които се натоварват, са конструирани за тежки условия на работа и са изработени от много износоустойчиви материали.

Ножовете за окопаване на мотофрезата STIHL MH 600 са оформени така, че да се врязват оптимално в почвата и да я прекопават много ефективно. При нужда работната ширина на MH 600 може да бъде намалена от 79 см на 56 см благодарение на комплекта за окопаване с разделящи се работни органи. Така можете ефективно да стопанисвате и култури при тесни междуредия. При това странични дискове защитават съществуващи растения от увреждане при почвообработка.

Мотофрезата MH 600 се задвижва от мощен двигател STIHL EHC с дълъг живот посредством 2 предни и 1 задна скорост. Така можете да маневрирате с нея с минимално усилие. За висок комфорт при работа и лесно управление ръкохватката се регулира без помощта на инструмент според индивидуалните нужди на потребителите. Лостът за газта се намира в близост до ръкохватките, така че да можете да регулирате свободно с палеца си оборотите на двигателя, без да пускате ръкохватките. Регулируемият във височина, сгъваем спирачен шплинт, който не може да бъде изгубен поддържа STIHL MH 600 в правилната посока при работа. За техническо обслужване и поддръжка можете да поставите мотофрезата лесно в позиция за почистване. Благодарение на сгъваемата ръкохватка и повдигащото се транспортно колело транспортирането и придвижването на мотофрезата МН 600 е удобно.

MH 600

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Спирачен шплинт
Спирачен шплинт
Лесно управление на газта
Лесно управление на газта
Ножове за окопаване
Ножове за окопаванe

Технически характеристики

Двигател, моделEHC 600.0
Номинална мощност4,4 kW / 6,0 к.с.
Комплект за окопаване, Ø31 см
Вместимост на резервоара3,6 л
Скорост2 предни + 1 задна

Сервизно обслужване и съвети