1264,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Високоефективна бензинова косачка с кош за трева

За амбициозни частни дейности по поддръжка бензиновата косачка за трева STIHL RM 545 е мощен инструмент за поддръжка на Вашата градина. Бензиновата косачка за трева STIHL RM 545 отговаря на високите изисквания и може да покаже преди всичко в градини до 1200 м2 силните си страни.

Косачката за трева STIHL RM 545 съчетава висока производителност със здравина. Полимерният корпус е устойчив на бензин, така че няма да има промени в материала при контакт с бензин, и също така е устойчив на UV лъчи. За да бъде работата Ви максимално удобна и ергономична, STIHL RM 545 разполага с регулируема на височина и сгъваема ръкохватка. Централно разположеното 7-степенно регулиране на височината на косене се обслужва лесно и дава възможност за височини на косене от 25 мм до 80 мм. Ширината на косене на тази косачка е 43 см. Големият кош за трева с обем 60 л позволява бързото косене на тревните площи. Индикатор за нивото на запълване Ви информира за точното време за изпразване. Благодарение на механизма за сгъване, изпразването е много лесно.

Можете да преоборудвате RM 545 в Multi-Mäher™ с предлагания като опция комплект за мулчиране. С него се раздробява окосената трева, която служи като ценен тор за Вашата градина.

RM 545.1

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ЦЕНТРАЛНА НАСТРОЙКА ВИСОЧИНАТА НА КОСЕНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
ДВИГАТЕЛ СЪС СИСТЕМА ЗА ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ
Спираловиден нож
ЛОПАТКОВ НОЖ

Технически характеристики

Тревна площдо 1200 м²
Ширина на косене43 см
Височина на косене25 - 80 мм
Настройка на височината на косенена 7 степени (централна)
Кош за трева, вместимост60 л

Сервизно обслужване и съвети