Ефективно моторно масло STIHL HP Super

STIHL HP Super Ефективното моторно масло STIHL HP Super беше разработено от нас специално за смазващи се със смес двутактови двигатели за ръчнопреносими уреди. То съчетава превъзходна смазваща способност с изключително чисто изгаряне. STIHL HP Super е най-добрият избор, в случай че високопроизводителният двигател на уреда Ви работи често и продължително време на пълно натоварване.

Супер съгласувано. Чисто изгаряне.

STIHL HP Super изгаря изключително чисто като по този начин намалява отлаганията в горивната камера, по челото на буталото, шумозаглушителя и изходящите канали. В резултат на това се осигурява константно висока мощност на двигателя и дълъг живот на агрегатите.

Супер защита. И при тежки условия на работа.

С добрата си смазваща способност защитава добре от износване, както двигателите, които работят на високи обороти, така и уредите, които работят предимно на ниски обороти.

Супер ефективност. Малко дим.

Решаващото предимство на STIHL HP Super в сравнение с традиционните, изгарящи почти без дим, моторни масла е, че при изгарянето му се отделят по-малко вредни вещества като едновременно с това се запазва оптималната му смазваща способност. Ето защо това масло е подходящо за използване при двигатели, работещи при тежки условия на работа.

Всичко е зелено. Супер.

STIHL HP Super има много добри свойства при смесване. Степента на смесване може лесно да се контролира посредством интензивното зелено оцветяване на сместа.

Предимства на моторните масла STIHL

Показатели HP HP SuperHP Ultra
Чистота + +++++
Защита на двигателя + +++++
Смазваща способност + +++++
Мощност на двигателя + +++++