Верига Rapid Micro Harvester Special (RMHS)

Верига Rapid Micro Harvester Special (RMHS) Верига със заоблен ръб на зъба с тясна, странично сплескана горна стена. Извитият ограничител на подаването осигурява работа на веригата с минимални вибрации, в резултат на което вероятността от скъсване на веригата намалява значително и нейният експлоатационен живот се удължава. Отличаващ белег: на всеки режещ зъб в областта на ограничителя на подаването са гравирани буквите "HS".

Качествени характеристики на веригата Rapid Micro Harvester Special (RMHS)

Свързващи звена

Свързващи звена

Свързващи звена

Чрез асиметричните повърхнини на плъзгане се увеличава износващата повърхност, в резултат на което натискът върху свързващите звена се намалява значително и се удължава животът на веригата. Различните по големина повърхнини на плъзгане правят свързващите звена зависими от посоката на движение на веригата, т.е. има леви и десни свързващи звена.

Водещи звена

Treibglieder

Treibglieder

Водещите звена са подсилени около отворите за нитовете. Зоната на водещото звено, която влиза в канала на шината, е обработена, така че дебелината на водещото звено в тази част е 2,0 мм.

Намалено напрежение

Reduzierte Spannung

Reduzierte Spannung

Всички елементи на веригите STIHL RMHS, които са подложени на натоварване, са подсилени. По този начин силите, които въздействат върху водещите и свързващите звена, режещите зъби и нитовете, могат да бъдат разпределени по-добре върху цялата верига. Така подсилена веригата Rapid Micro Harvester Spezial (RMHS) има с до 70 % по-дълъг експлоатационен живот от традиционните вериги Нarvester с дебелина на водещото звено 2,0 мм.