Способен екип, който работи за Вас:

STIHL и неговите дилъри

Дилъри на STIHL

Единствено личното сервизно обслужване е добро обслужване. За това продуктите на STIHL се продават само от специално обучени, оторизирани дилъри на STIHL. Само при тях ще получите компетентна консултация, квалифицирана поддръжка и перфектно сервизно обслужване.

При дилъра на STIHL сте в добри ръце. Той ще Ви консултира компетентно при избора на подходящия за Вашите нужди уред, ще Ви даде ценни указания за правилното му използване и ще Ви предложи професионално сервизно обслужване. За да се радвате дълго на моторния си уред STIHL. Като клиент тук ще получите:

Подробна консултация

Подробна консултация

При Вашия дилър на STIHL ще намерите оптималния уред за всяка задача - от професионална употреба в гората до по-лека работа в градината. Естествено той ще Ви инструктира и ще Ви покаже някои трикове за безопасното и правилно използване на Вашите уреди. Доверете се на Вашия дилър на STIHL. Той е запознат с всички детайли.

Компетентен инструктаж за работа с продуктите и обслужването им

Компетентен инструктаж за работа с продуктите и обслужването им


Ние искаме дълго да се радвате на Вашите продукти STIHL. За това Вашият дилър на STIHL ще подготви всеки уред за неговото първо използване и ще Ви даде полезни и практични съвети за рентабилна употреба и дълъг живот на продукта.

Компетентно обслужване на клиентите

Компетентно обслужване на клиентите

Качеството на STIHL вече е станало пословично. Затова нашите клиенти очакват от своите уреди изключителна надеждност и дълъг живот дори при екстремно натоварване. Без компетентно сервизно обслужване това е невъзможно. Вашият дилър знае всички трикове и ще се погрижи още много години да се радвате на Вашата машина.

Оригинални резервни части и принадлежности

Оригинални резервни части и принадлежности

Максималната надеждност и при екстремно натоварване е нещо напълно естествено за моторните уреди с марка STIHL. А ако все пак се случи нещо във Вашия уред да не функционира, дилърите на STIHL разполагат с оригинални резервни части STIHL, които съществено допринасят за производителността, безопасността и дългия експлоатационен живот на Вашия моторен уред STIHL.