279,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло2,3 кг 1)
Акумулаторна системаAK
Сила на обдухване9 N 2)
Макс. скорост на въздушната струя55 м/сек

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Компактен акумулаторен уред за обдухване

Компактният акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 57 Ви подпомага при прецизни частни задачи, когато искате да почистите ефективно по-малки площи около дома от шума, трева и други замърсявания. Със STIHL BGA 57 разполагате с удобен уред за обдухване, който е много лек със своето тегло само 2,3 кг (без акумулаторната батерия). Поради тихия му начин на работа можете да работите с него и в райони с наложени ограничения на шума. С компактния уред за обдухване STIHL BGA 57 можете да използвате всяка акумулаторна батерия от системата STIHL AK.

С помщта на гумираната ръкохватка държите STIHL BGA 57 удобно и сигурно в ръка. 3-степенната тръба за обдухване с регулируема дължина с кръгла дюза, може да се регулира също така според Вашия ръст, за да работите в позиция, щадяща гърба. Тясната конструкция на акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 57 допринася допълнително за удобна работа без много усилия. При съхранение можете да закрепите уреда за обдухване STIHL BGA 57 с халката на долната страна на уреда безопасно на стената. С опционалната плоска дюза STIHL можете да постигнете увеличена скорост на въздуха, например за отстраняване на тежка или мокра шума. В нашето видео можете да видите предимствата на STIHL BGA 57.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия STIHL BGA 57 и колко време е необходимо на акумулаторната батерия AK 20 за зареждане.

BGA 57 EU

Сервизно обслужване и съвети