1316,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Носен на гръб акумулаторен уред за обдухване: много тих въпреки високата ефективност при обдухване

Когато служители на общински предприятия по озеленяване извършват дейности по почистване в райони с наложени ограничения на шума, нивото на шум на използвания уред е съществен фактор за околните. Ето защо при носения на гръб акумулаторен уред за обдухване STIHL BGA 300 намалихме значително емисиите на шум за живущите и минувачите посредством новата система на STIHL за намаляване на шума (Noise Reduction System). Допълнително чрез намаляване на определени честоти постигнахме по-приятно звучене. В същото време ефективността при почистване е особено висока в резултат на максималната скорост на въздушната струя от 86 м/сек. Така с този уред можете да издухвате бързо също и тежки, мокри листа и да почиствате ефективно паркови и тревни площи, алеи и улици.

За оптимално управление на енергията можете удобно да регулирате силата на обдухване от ръкохватката за управление със светодиодна индикация (LED) чрез 4 предварително зададени нива на мощност (степени 1-3 и трайно усилване) за съответната задача по почистване. Дължината на тръбата за обдухване с бърза настройка на акумулаторния уред за обдухване STIHL BGA 300, може много бързо да бъде скъсена за работа в ограничени пространства и след това също толкова бързо отново да бъде удължена. Ефективната работа се подпомага допълнително от компактната конструкция на акумулаторния уред за обдухване BGA 300 на STIHL, тъй като така се нуждаете от възможно най-малко място, когато например при почистване се движите между паркирани автомобили.

С помощта на ергономичната система за носене с удобни презраменни колани и колан за кръста, както и поради близкия до тялото център на тежестта на носената на гръб акумулаторна батерия STIHL AR L,теглото на уреда се разпределя оптимално. За работа с BGA 300 е необходима най-малко една носена на гръб акумулаторна батерия STIHL AR 2000 L или за пълна мощност при издухване – STIHL AR 3000 L. Освен това този уред за обдухване е подготвен за работа, свързан в мрежа през STIHL connected, благодарение на смарт конектор 2 A.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата AP на STIHL са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с изпитана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

СИСТЕМА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ШУМА
СИСТЕМА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ШУМА
УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА
УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА
ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА
ФИКСИРАЩ СЕ ЛОСТ ЗА ГАЗТА

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло7,4 кг 1)
Акумулаторна системаAP
Сила на обдухване26 N 2)
Макс. скорост на въздушната струя86 м/сек

Сервизно обслужване и съвети