1499,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло6,4 кг
Обща дължина1970 мм
Диаметър на косене230 мм
Ниво на звуково налягане81 dB(A) 1)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Акумулаторен уред за отстраняване на плевели: тих, с висока производителност и дълъг живот

С акумулаторния уред за отстраняване на плевели RGA 140 на STIHL професионалните потребители в общински предприятия за поддръжка на градински площи отстраняват ефективно растения от твърди повърхности, покрай бордюри или около препятствия като стълбове и мантинели, както и под заграждения. Този уред на STIHL е много подходящ за отстраняване на плевели. Благодарение на неговите осцилиращи режещи дискове с малката си ротационна енергия здравият професионален уред за отстраняване на плевели осигурява косене с минимално изхвърчане на материал и на жилава трева и храсталаци. Ергономичната лостова ръкохватка подпомага естественото движение при косене, което е голямо предимство преди всичко при продължителна работа на заетите в общински служби и пътно-строителни дружества, на домакини в училища и други учреждения и на заетите с поддръжка на паркови площи.

Акумулаторният уред за отстраняване на плевели RGA 140 разполага с тих двигател EC с три регулируеми нива на мощност. Чрез комфортната мултифункционална ръкохватка с регулиране на оборотите можете да регулирате оборотите безстепенно, за да работите ефективно. Въздушният филтър допринася за дълъг експлоатационен живот на уреда, тъй като така двигателят се охлажда оптимално. Освен това този въздушен филтър се почиства лесно. Благодарение на ниските нива на шум, с този уред на STIHL можете да работите безпроблемно и в райони с наложени ограничения на шума. Корпусът на акумулаторния уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140 е подготвен за монтажа на STIHL смарт конектор 2 A.

Акумулаторните батерии от системата АР на STIHL могат да бъдат поставени директно в корпуса на двигателя. Това повишава мобилността и гъвкавостта при работа.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред за отстраняване на плевели STIHL RGA 140 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални потребители и за ежедневна употреба, дори и при неблагоприятни метеорологични условия. В допълнение уредите разполагат със защита срещу напръскване с вода, доказана при вътрешни изпитвания. При STIHL RGA 140 доказаната при вътрешни изпитвания защита от напръскване с вода e сертифицирана допълнително съгласно IPX4.

RGA 140

Сервизно обслужване и съвети