1199,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна моторна коса FSA 200: Тиха и мощна за бързи резултати при косене

С мощната акумулаторна коса FSA 200 професионалистите в градинската и ландшафтната поддръжка или от общински предприятия за поддръжка на зелени площи могат да косят много ефективно и удобно по-големи тревни площи и в райони с наложени ограничения на шума. Ергономичната лостова ръкохватка подпомага комфортната работа при косене на висока трева и бурени. Крилчатият винт дава възможност за бързо и лесно регулиране на ръкохватката на подходящата за Вас ергономична позиция.

С диаметър на косене до 450 мм и мощния електродвигател ЕС имате идеалните предпоставки за ефективна поддръжка на зелени площи с STIHL FSA 200, особено при косене на трева и шубраци. На оптимизираната, ергономична ръкохватка за управление можете да настройвате оборотите на 3 степени, за да работите възможно най-ефективно и икономично.  Режимът за пестене на енергия се индикира от светодиод (LED). В зависимост от употребата оборотите се регулират и безстепенно. Антивибрационната система на STIHL намалява вибрациите на FSA 200 и щади по този начин Вашите мускули и стави.

За дълъг експлоатационен живот на косата допринася въздушният филтър на здравия корпус, тъй като така двигателят винаги се охлажда оптимално. Освен това той може лесно да се почиства. Има възможност за монтиране на STIHL смарт конектор 2А в корпуса на уреда. Моторната коса е окомплектована серийно с глава за косене STIHL PolyCut 28-2. Можете да използвате STIHL FSA 200 и с метални режещи инструменти като двустранния нож на STIHL.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL ще намерите информация, колко дълго можете да работите с Вашата акумулаторна коса STIHL FSA 200 и колко време е необходимо за зареждане на използваната батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата АР на STIHL са разработени за професионални потребители и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Нейната ефективност се доказва посредством взискателни вътрешни проверки. Тестът на защитата от напръскване с вода е ориентиран между другото към стандарта IPX4. При STIHL FSA 200 доказаната при вътрешни проверки защита от напръскване с вода е сертифицирана допълнително в съответствие със стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ергономична лостова ръкохватка
ЕРГОНОМИЧНА ЛОСТОВА РЪКОХВАТКА (ЗА КОСЕНЕ)
Антивибрационна система
АНТИВИБРАЦИОННА СИСТЕМА НА STIHL
HLa 135
ДЪРЖАЧ ЗА АКУМУЛАТОРНАТА БАТЕРИЯ В КОРПУСА НА ДВИГ

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло5,7 кг 1)
Ниво на звуково налягане80 dB(A) 2)
Ниво на звукова мощност94 dB(A) 2)
Ниво на вибрации ляво/дясно2,8/1,6 м/сек² 3)

Сервизно обслужване и съвети