49,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Чисто и енергийно ефективно косене с пластмасови ножове

Главата за косене STIHL PolyCut 28-2 е оборудвана с 2 здрави пластмасови ножа, които при косене на трева се нуждаят от значително по-малко енергия в сравнение с която и да е корда. Така за едно зареждане на акумулаторната батерия можете да работите с Вашата акумулаторна коса значително повече време. При бензиновите коси използването на пластмасови ножове се забелязва в по-малкия разход на гориво. В окомплектовката на главата са включени и 6 резервни пластмасови ножа. Освен с пластмасови ножове главата за косене PolyCut 28‑2 на STIHL може да се използва и с корда, например за косене покрай бордюри или други препятствия. Могат да се поставят корди с диаметри 2,4 мм или 2,7 мм.

С PolyCut 28‑2 на STIHL с пластмасови ножове сте оптимално оборудвани, за да косите ефективно и основно гъста трева с моторна коса. Пластмасовите ножове на STIHL могат да се сменят удобно. За целта се нуждаете само от блокиращия лост, доставян заедно с моторната Ви коса. С него можете да блокирате вала, след което да развинтите главата за косене и да смените ножовете. Като опция можете да добавите предпазител на Вашата STIHL PolyCut, който намалява износването и увеличава височината на косене.

Главата за косене STIHL PolyCut 28‑2 може да се използва със следните модели моторни коси и храсторези на STIHL:

Бензинови коси:

  • STIHL FS 56 до STIHL FS 89
  • STIHL FS 91 до STIHL FS 131
  • STIHL FS 240
  • STIHL FR 131

Акумулаторни коси:

  • STIHL FSA 130
  • STIHL FSA 135

КомбиСистема:

  • всички STIHL KM с STIHL FS‑KM
  • STIHL KMA 130 R и STIHL KMA 135 R (и двете винаги с STIHL FS‑KM)

Указание: Главите за косене могат да се използват само със специален предпазител за косене или универсален предпазител STIHL за глави за косене и метални инструменти.

Mähkopf PolyCut 28-2

Сервизно обслужване и съвети