1075,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Мощна моторна коса за поддръжка на ландшафта

Особено мощната моторна коса STIHL FS 131 впечатлява професионалистите в поддръжката на озеленяването. Силният двигател STIHL 4-MIX® осигурява достатъчна мощност за обработка на площи с жилава трева. Агрегатът с ниски емисии впечатлява с голямата си теглителна сила и предава високите стойности на въртящ момент към режещия инструмент чрез твърд задвижващ вал. За да можете да обработвате възможно най-ефективно големи площи, бензиновата моторна коса STIHL FS 131 е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка за работа с две ръце. Тя подпомага естественото движение на косата.
Мултифункционалната ръкохватка Ви дава достъп до всички основни функции бързо и лесно. Ако трябва да прекъснете работата си и отново да я продължите, вграденият стоп бутон Ви помага директно и без натискане на превключватели да стартирате отново косата и да продължите с работата. Тази моторна коса е оборудвана с антивибрационна система STIHL за защита на Вашите мускули и стави при продължителна работа. Също и включеният в серийната окомплектовка двоен презрамен колан помага да разпределите теглото на уреда по-добре върху тялото.
За да инвестирате възможно най-малко време за поддръжка, задвижваната с бензин моторна коса STIHL FS 131 е оборудвана с въздушен филтър с дълъг живот . Той позволява дълги интервали между смените и по-продължително време на употреба без прекъсване. Така ще косите дори и по-големи площи без усилие и особено ефективно.
FS 131

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Автоматична декомпресия
Автоматична декомпресия
Ръчна горивоподкачваща помпа
Ръчна горивоподкачваща помпа
Антивибрационна система
Антивибрационна система

Технически характеристики

Стандартен режещ инструментДвустранен нож 230-2
Работен обем36,3 см³
Мощност1,4/1,9 kW/к.с.
Тегло5,8 кг 1)
Ниво на звуково налягане с пластмасов инструмент98 dB(A) 2)

Сервизно обслужване и съвети