799,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Гъвкаво решение за акумулаторните уреди за градинарството, поддръжката на ландшафт и на дървесни корони

Системата STIHL AP Ви подпомага при Вашите ежедневни задачи в поддръжката на градината, озеленяването и короните на дървета. Подходящите литиево-йонни акумулаторни батерии AP ще ви помогнат да използвате уреди с акумулаторна батерия на STIHL дори и за по-сложни дейности. Чрез четири светодиода LED постоянно сте информирани за нивото на зареждане на батериите. Благодарение на новата мощна ламинатна технология акумулаторната батерия STIHL AP 500 S Ви предлага два пъти по-голям брой възможни цикли на зареждане в сравнение с досегашните акумулаторни батерии STIHL. Бе повишена още веднъж и отдаваната мощност в сравнение с AP 300 S на STIHL. Освен това акумулаторната батерия STIHL АP 500 S може да бъде интегрирана в системата за управление на машинния парк STIHL connected. Така по всяко време имате информация за действителната продължителност на работа.

STIHL AP 500 S с номинално напрежение 36 V можете да заредите отново с устройствата за бързо зареждане на батерии STIHL AL 300 и STIHL AL 500 или със стандартното зарядно устройство STIHL AL 101.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашия уред с акумулаторна батерия STIHL и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия АР. В обзорната ни информация можете да видите също и коя акумулаторна батерия AP се препоръчва за Вашия уред на STIHL.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от водни пръски. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

AP 500 S

Технически характеристики

Номинално напрежение36 V
Тегло1,94 кг
Eнергоресурс337 Wh 1)
Акумулаторен капацитет съгласно IEC 619608,8 Ah
Номинален капацитет на клетката (по спецификация на производителя)9,36 Ah

Сервизно обслужване и съвети