1019,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторна ножица за жив плет HSA 130 R: професионален уред за мощно подрязване

Със здравата акумулаторна ножица за жив плет STIHL HSA 130 R можете да извършвате взискателна работа в професионалната грижа за градината и озеленяването или при поддръжка в общините. STIHL HSA 130 R работи с ниска скорост на острието и двустранно наточен нож във версията за подрязване с по-голямо разстояние между зъбите, така че да можете ефективно и прецизно да режете по-дебели клони с постоянен брой удари. Директно от въртящата се мултифункционална дръжка можете да регулирате броя на ударите в 3 степени в диапазона от 2800 удара/минута до 3200 удара/минута и по този начин да осъществявате мощни срезове. Нашето видео показва STIHL HSA 130 R в професионална употреба.

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 130 R работи много тихо с литиево-йонните батерии от системата STIHL AP, така че можете да режете жив плет дори и в зони, чувствителни към шум. Въртящата се мултифункционална дръжка може да се завърта на 90° надясно или наляво. В резултат на това винаги се поддържа ергономично благоприятна работна позиция при всеки срез в различни посоки. За безпроблемно използване във всяка работна посока, ножицата за жив плет STIHL HSA 130 R също има кръгова ръкохватка. Развинтващият се предпазител за рязане и предпазителят за водача подпомагат Вашата безопасност и предпазват гарнитурата за рязане.

За пренос на енергия на батерията можете да използвате адаптивно чантата за колан на STIHL със свързващ кабел, системата за носене на STIHL или батерията за носене на гръб STIHL AR 2000. Индикаторът за нивото на зареждане Ви показва с един поглед актуалното състояние на зареждане на акумулаторната батерия.

Акумулаторната ножица за жив плет STIHL HSA 130 R се предлага в 2 дължини на рязане от 60 см и 75 см.

В обзорната ни информация за продължителността на работа и зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да проверите колко дълго можете да работите с Вашата ножица за жив плет STIHL HSA 130 и колко време е необходимо за зареждане на поставената акумулаторна батерия.

Всички уреди с акумулаторна батерия в рамките на системата STIHL AP са предназначени за професионални приложения и за ежедневна употреба дори и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с тествана защита от напръскване с вода. Ефективността се удостоверява чрез подробни вътрешни изпитвания. Тестът за напръскване с вода е в съответствие със стандарт IPX4.

 

Указание: За акумулаторните уреди STIHL въведе нови номера на модели. Това Ви улеснява да направите своя избор като клиент, тъй като по този начин асортиментът е много по-прегледен. При някои продукти все пак е необходима промяна на съществуващия в момента номер на модел. Така всички варианти на STIHL HSA 130 са конструктивно идентични със съответните варианти на HSA 94.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Ограничител на ножа
ОГРАНИЧИТЕЛ НА НОЖА
Завинтен предпазител на режещия нож
Завинтен предпазител на режещия нож
Двустранно режещ нож
ДВУСТРАНЕН РЕЖЕЩ НОЖ

Технически характеристики

Дължина на рязане60-75 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло4,1-4,4 кг
Ниво на звуково налягане83-84 dB(A) 1)
Ниво на звуково налягане86-87 dB(A)

Сервизно обслужване и съвети