989,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Технически характеристики

Дължина на рязане55 см
Работен обем21 см³
Мощност0,65/0,9 kW/к.с.
Тегло4,3 кг 1)
Ниво на звуково налягане95 dB(A) 2)

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

Лека бензинова ножица за жив плет с еднолостово управление и ErgoStart (E)

Бензиновата ножица за жив плет STIHL HS 45 C-E впечатлява претенциозните любители градинари при грижата за живи плетове и декоративна дървесина чрез своята лекота на използване.

Дори стартирането е значително опростено с STIHL ErgoStart. Защото трябва да използвате значително по-малко сила при процеса на стартиране, тъй като дори равномерното, леко издърпване на въжето за стартиране гарантира, че двигателят ще стартира. Благодарение на двигателя STHIL 2-MIX, ножицата за жив плет HS 46 C-E предлага достатъчна мощност. Благодарение на специалната геометрия на двустранния, едностранно наточен нож, ефективното рязане на Вашите живи плетове е възможно хоризонтално, вертикално и по ъглите.

За удобна работа с Вашата бензинова ножица за жив плет HS 46 C-E, тя е оборудвана с управление с един лост. Така можете да контролирате всички функции само с един лост. Антивибрационната система STIHL минимизира вибрациите на двигателя, което щади Вашите мускули и стави. Презареждането на бензин и масло също е лесно, благодарение на капачката на резервоара, която се обслужва без инструменти. Благодарение на халката за закачване на дръжката можете да съхранявате ножицата за жив плет след приключването на градинарските дейности по начин, който спестява място.

Редовната поддръжка на Вашата ножица STIHL HS 46 C-E с помощта на нашите съвети за поддържане на ножици за жив плет може да сведе до минимум преждевременното износване.

STIHL HS 46 C-E е с дължина на рязане 55 см.

Сервизно обслужване и съвети