1099,00 лв.
Посочените цени са с включен ДДС
Ново
Избор на артикул
Моля, обърнете се към специализиран дилър на STIHL
Можете да закупите този продукт на място при наш специализиран дилър. От него ще получите информация за наличността.

Акумулаторен уред за жив плет HLA 135: Най-висока производителност в съчетание с голямо удобство

В професионалното градинарство и озеленяването акумулаторният уред за жив плет HLA 135 на STIHL ефективно Ви подпомага в работата: Мощният акумулаторен уред за жив плет от STIHL е с ниско тегло, слаб шум и ниски нива на вибрации. При поддръжката на зелени площи, подрязване на висока крайпътна растителност и дейности от общински предприятия, с акумулаторния уред за жив плет STIHL HLA 135 можете да подрязвате също високи и дълги живи плетове, храсти, гъсталаци, почвени покрития и декоративни живи плетове. Универсалните ножове на HLA 135 са изключително подходящи за подрязване и за оформяне и подравняване. Двигателят е толкова тих, че можете да използвате уреда за жив плет и в зони с наложени ограничения на шума като жилищни райони и дори без носене на антифони.

Оборотите на висококачествения електродвигател EC могат да се регулират от ергономичната ръкохватка за управление с настройка на оборотите на 3 степени според съответната задача, така че работата по подрязване на живия плет да се извършва особено ефективно. Оптимизираните към триене универсални ножове на STIHL HLA 135 с дължина от 600 мм осигуряват висока производителност при рязане в съчетание с голяма продължителност на работа на акумулаторната батерия. Кръговата ръкохватка позволява удобна и ефективна работа с HLA 135 на STIHL дори на тесни места. Посредством регулируемата в работен обхват от 145° ножова греда може удобно да се извършва рязане на височина над главата, вертикално рязане и рязане в близост до земята с уреда с обща дължина от 249 cм.

За още повече комфорт при по-продължителна употреба можете да прикрепите презрамен колан към ухото за окачване. На корпуса на двигателя има възможност Смарт конектора 2 A на STIHL да се инсталира допълнително за предаване на важни данни за уреда към Вашия смартфон или таблет. За да предпазите акумулаторната батерия на STIHL HLA 135 от контакт със земята, можете да го оборудвате допълнително с опората на STIHL за HTA 135 и HLA 135.

В нашия обзор на продължителността на работа и на зареждане на акумулаторните батерии STIHL можете да видите, колко дълго можете да работите с Вашия акумулаторен уред за жив плет HLA 135 от STIHL и колко време е необходимо за зареждане на използваната акумулаторна батерия.

Всички акумулаторни уреди от системата AP на STIHL са разработени за професионални приложения и за ежедневна употреба и при неблагоприятни метеорологични условия. Затова те разполагат с проверена защита от напръскване с вода. Ефективността се доказва чрез взискателни вътрешни проверки. Тестът за напръскване е ориентиран между другото към стандарта IPX4.

Оборудване и функция

Изображенията са примерни снимки. Външният вид и конкретното поставяне на характеристиките на оборудването върху продукта могат да се различават от показаното на снимките при една и съща функционалност.

УХО ЗА ОКАЧВАНЕ ЗА ПРЕЗРАМЕН КОЛАН
УХО ЗА ОКАЧВАНЕ ЗА ПРЕЗРАМЕН КОЛАН
HLa 135
ДЪРЖАЧ ЗА АКУМУЛАТОРНАТА БАТЕРИЯ В КОРПУСА НА ДВИГ
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА МРЕЖА
ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР С МЕТАЛНА МРЕЖА

Технически характеристики

Дължина на рязане60 cм
Номинално напрежение36 V
Тегло5,4 кг
Ниво на звукова мощност96 dB(A) 1)
Ниво на вибрации ляво/дясно2,5/3,3 м/сек² 2)

Сервизно обслужване и съвети